Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Βαθμοί Α' Τριμήνου 2016-2017



Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017.

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Ευρωπαϊκών Γλωσσών «e-School» θα παραμείνει κλειστό κατά τη περίοδο των γιορτών από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, όπως και στα δημόσια σχολεία. Τα μαθήματα θα ξαναρχίσουν κανονικά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να πάρετε τους βαθμούς του α’ τριμήνου των μαθητών μας και να ενημερωθείτε για την έως τώρα πρόοδό τους. Πιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να προσέρχεστε από την Δευτέρα 19 έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου από τις 2:30 το μεσημέρι έως τις 8:30 το βράδυ. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι οι διδακτικές ώρες που χάθηκαν λόγω έκτακτων περιστατικών, θα αναπληρωθούν όλες και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και υπομονή που δείξατε εσείς και τα παιδιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου